Julkaisut

figuratively speaking

Irene Wai Lwin Moe
FIGURATIVELY SPEAKING. Contemporary Naïve Art
from Finland (2017)

Suomalaisen naivismin 10 huipputekijää lähikuvassa. Teksti englanniksi. Taitto ja kannen suunnittelu Tuula Moilanen. Kannen kuva Lauri Lahtinen. 52 sivua, nidottu, 21 x 21 cm.  Eye-on-Art erikoishinta: 10 € + postimaksu. Tilaukset osoitteeseen: eyeonart.team@gmail.com. Myynnissä myös Adlibris nettikaupassa.  E-kirjana 5,99 € osoitteesta: Order E-BOOK 


TULOSSA 2019/2020

Eye on Art
KERÄILIJÄN OPAS AASIAAN
Uusi opaskirjanen tarjoaa tärkeää tietoa ja ideoita aloittelevalle aasialaisen esineistön keräilijälle. Oppaasta löytyy lyhyt kertauskurssi Aasian taiteisiin, vinkkejä kokoelman suunnitteluun ja neuvoja aarteiden dokumentointiin. Ensimmäinen painos ilmestyy japanilaisella lankasidoksella ja sarjanumeroituna versiona – keräilykappale jo itsessään. Seuraa blogiamme! Esittelemme kirjan ja kerromme sen tilausmenettelystä kevään 2019 aikana.


Tuula Moilanen
IKIOMA HANBON. Keräilijän käsiopas japanilaisiin antiikkisiin kuvakirjoihin

Ikioma Hanbon tarjoaa kirjaharrastajille yksityiskohtaista tietoa japanilaisten vanhojen kirjojen historiasta ja muotokielestä. Ajallisesti tekstissä tarkastellaan lähinnä Edo- ja Meiji-kausien (1603-1868) vilkasta kustannustoimintaa, jolloin suurin osa painotuotteista valmistettiin puupiirroksina. Oppaasta on iloa ja hyötyä keräilijöiden lisäksi taidehistorioitsijoille, opettajille, taiteilijoille, graafisen alan toimihenkilöille ja kaikille muillekin Japanin taiteesta ja kulttuurista kiinnostuneille. Kirjoitus- ja tutkimustyötä on tukenut Kalevi Kuitusen säätiö.